93634 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ  

Banner KDAP Lechonia.001

Το ΚΔΑΠ Αρτέμιδας  χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση . Τελικός δικαιούχος είναι η ΕΕΤΑΑ. Ανάδοχος είναι η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Το ΚΔΑΠ Κάτω Λεχωνίων της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο του θερινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης, διοργάνωσε την Τρίτη  4 Ιουλίου 2023  πεζοπορία για τα παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις του.  Οδηγός της ομάδας ήταν ο Νίκος Μαγγίτσης, καθηγητής φυσικής αγωγής & ορειβάτης. Η πεζοπορία ξεκίνησε από το χώρο του ΚΔΑΠ και ολοκληρώθηκε στην γέφυρα Καταρτζή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

"Τα ανθρωπάκια με τα κόκκινα"

Βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Αύγουστου Κόπις κα της Εύας Τάρλετ

Παράσταση κουκλοθεάτρου, μουσικοκινητικής αγωγής και μουσικού συνόλου του ΚΔΑΠ Κάτω Λεχωνίων.

Σε μια μακρινή χώρα την Καισάρεια, ο Άγιος Βασίλειος προσευχόταν στο Θεό να γλυτώσει το λαό του όχι μόνο από τον εχθρό που την πολιορκούσε, αλλά και από τον εσωτερικό εχθρό, την απληστία, που φωλιάζει μέσα μας. Έτσι φτιάχτηκε μια φορά κι έναν καιρό στη μακρινή εκείνη χώρα η πρώτη βασιλόπιτα.  

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του «Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» (ΚΔΑΠ) Κάτω Λεχωνίων της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων παρουσιάζει για τα παιδιά που παρακολουθούν τις δραστηριότητες του, έναν κύκλο εκπαιδευτικών χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων με στόχο να γνωρίσουν το λατρευτικό και εθιμικό κύκλο του Ελληνικού Δωδεκαήμερου.

Το «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» Κάτω Λεχωνίων (Αρτέμιδας) της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων υλοποιεί για έκτη συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Χριστός γεννάται, δοξάσατε. Η απεικόνιση της Γέννησης στη Βυζαντινή, Μεταβυζαντινή και Ευρωπαϊκή τέχνη». 

Περισσότερα Άρθρα …

Banner Kdap EETAA 23 24

Official Facebook Logo

Περιοδική Έκδοση για Παιδιά

Official Facebook Logo

Κατεβάστε τον οδηγό του ΚΕΘΙ για την Εξωσχολική Απασχόληση

Epidomata OPEKA icon

Εάν είσαι άνεργη/άνεργος και αναζητάς εργασία αλλά δεν ξέρεις πως, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Job Center Βόλου. Οι υπηρεσίες είνναι δωρεάν. Εδώ μπορείς να φτιάξεις το βιογραφικό σου, να μάθεις πως να διαχειριστείς της στιγμή της συνέντευξης, να ψάξεις μαζί με το σύμβουλο για τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, ή να κάνεις επαγγελματικά τεστ δεξιοτήτων εντελώς δωρεάν