09
Παρ, Ιουν

"The  Future is our Jewel"

ΔΙΕΚ-Επαγγελματικη Εκπαιδευση
Εργαλεια
Τυπογραφια

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα υλοποιήσει  επιμορφωτικά  σεμινάρια , σχετικά με τις ειδικότητές του. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων , όπως δήλωσε η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Αναστασία Μορφογιάννη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανέργους, εργαζόμενους , σπουδαστές και  όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά  τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Με την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς,  το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα παρέχει, όπως δήλωσε και ο Νόμιμος Εκπρόσωπος του ΔΙΕΚ , κ. Α. Ζαρκάδας – Βεργής, μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων  για σπουδαστές και επαγγελματίες με σκοπό την ανάπτυξη των πρακτικών γνώσεων για τη βελτίωση των μεθόδων εργασίας τους.

Για την περίοδο 2020-2021 θα υλοποιηθούν τα κάτωθι σεμινάρια:

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του  Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου(εάν και εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερομένων), Ρήγα Φεραίου 1 και Χείρωνος σε δίμηνους ‘κύκλους’ των 27 ωρών.

Το κόστος του κάθε ‘κύκλου’  κυμαίνεται από 40,00€ έως 50,00 €.  

Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ  Δήμου Βόλου και οι υπάλληλοι του Δήμου και της  ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ  θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα σεμινάρια με 50% έκπτωση στο συνολικό κόστος.

 Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο τηλέφωνο 24210 56446 και στα γραφεία της σχολής. 

   
     

 

proypoth eggrafeis

Άρθρα ΔΙΕΚ