Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων (2021)

Εργαλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ  2014-2020, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/12/2021.

   Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά κλήθηκαν να δημιουργήσουν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΚΔΑΠ. Έτσι, οι παιδαγωγοί – εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ οργάνωσαν τα παιδιά σε συγκεκριμένες ώρες και ομάδες για λόγους ασφαλείας λόγω του covid-19, τακτοποίησαν ανάλογα τους πάγκους δράσης, οριοθέτησαν με ασφάλεια τις θέσεις των παιδιών και οδήγησαν τα παιδιά στη δημιουργία συγκεκριμένων στολιδιών. Ο Αϊ Βασίλης, οι χιονάνθρωποι, τα δεντράκια και τ’ αλεξανδρινά άρχισαν να κοσμούν και να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΚΔΑΠ, ενώ υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια από τα παιδιά, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην όλη εκδήλωση.

  Η χαρά της δημιουργίας, τα χαμόγελα, το πνεύμα των Χριστουγέννων και η ζεστή διάθεση από τα παιδιά και τις εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ, κυρίες Μόσχου Δέσποινα, Κολοφωτιά Αθανασία, Νίκου Ελένη, Γαλάνη Αμαλία και Μπέζου Μαρία, κατέκλυσαν το ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, ενώ όλοι μαζί  έδωσαν υπόσχεση  για την επόμενη γιορτινή συνάντησή τους εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021.Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Ένας άγγελος για τα Χριστούγεννα»

 

Το πρόγραμμα  του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Ο Τελικός Δικαιούχος της δράσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.

 

 
     

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης