Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Ένα ζεστό απογευματινό με επίκεντρο το Πάσχα απόλαυσαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά μέσα από μία εκπαιδευτική προβολή γνώρισαν τη ζωή και τα πάθη του Χριστού, όπου ήρθαν σε επαφή με τα γεγονότα της Μ. Εβδομάδας και μοιράστηκαν σκέψεις και συναισθήματα.

Στη συνέχεια, τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε μικρές «κοτούλες» σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ταχύτητας και στόχου, όπου τα παιδιά καλούνταν να μεταφέρουν το αυγό τους ανάμεσα στα πόδια τους, καλύπτοντας μία απόσταση ώστε να το ρίξουν μέσα στο καλάθι τους.

Το ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ  και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ

Το απογευματινό ολοκληρώθηκε με δώρα για τα παιδιά, χειροποίητες κεραμικές δημιουργίες φτιαγμένες από τις παιδαγωγούς-εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ και διάφορες πασχαλινές λιχουδιές.

Οι παιδαγωγοί-εμψυχώτριες και το προσωπικό του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, κ.κ. Μόσχου Δέσποινα, Κολοφωτιά Αθανασία, Νίκου Ελένη, Νικηφόρου Έλενα και Γαλάνη Αμαλία καθώς και η πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, κα Σοφία Χάλαρη, εύχονται ολόψυχα σε όλους

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Το πρόγραμμα  του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Ο Τελικός Δικαιούχος της δράσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.

 

 

 

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης