23
Πεμ, Μαρ

ΔΙΕΚ-Επαγγελματική Εκπαίδευση
Εργαλεια
Τυπογραφια

14149707571374749728

Δελτίο τύπου για συνέχιση Σεμιναρίων – Ελεύθερων Εργαστηρίων Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου και εξετάσεις πιστοποίησης.


Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ, κα Αναστασία Μορφογιάννη, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες του Βόλου, ότι, ξεκινούν οι εγγραφές για τον 2ο κύκλο Σεμιναρίων – Ελεύθερων Εργαστηρίων των ειδικοτήτων, Κοπτικής- Ραπτικής, Κοσμήματος και Διακόσμησης.


Τα σεμινάρια απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να απασχολούνται δημιουργικά κατά τον ελεύθερο χρόνο τους, σε ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο το οποίο χρόνια τώρα έχει αποδείξει την εκπαιδευτική του αξία και την καλλιτεχνική του διάσταση και δημιουργία.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο κτίριο του Ι.Ι.Ε.Κ. της ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου (Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 1 και Χείρωνος), για ένα τρίωρο την εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο τηλέφωνο 24210 56446 αλλά και στην ιστοσελίδα www.diek.gr., όπως επίσης και στα γραφεία της σχολής.

Επίσης, η Πρόεδρος του Δ. Σ της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ, κα Αναστασία Μορφογιάννη, ενημερώνει τους απόφοιτους των προηγούμενων ετών ότι ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των πανελλαδικών Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2014, προβαίνει άμεσα στην έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., www.eoppep.gr 


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

proypoth eggrafeis

Άρθρα ΔΙΕΚ