Εργαλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και  υπηρεσίες, η κοινωνική λειτουργός, κα Συνοδή Γρίβα του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης – Δημοτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η κα Ασημένια Ρήγα, υπεύθυνη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Αγριάς για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του Ξενώνα Αστέγων και της Κιβωτού του Κόσμου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό οργανισμό του Δήμου Βόλου με αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς και η είσοδος ήταν ελεύθερη. Μετά την εκδήλωση το ΚΗΦΗ Αγριάς συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης όσον αφορά την υγιεινή και τρόφιμα και τα παρέδωσε στον Ξενώνα Αστέγων.

Εκ μέρους όλων των εργαζομένων του Ξενώνα Αστέγων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ασημένια Ρήγα και το ΚΗΦΗ Αγριάς για την συγκέντρωση και προσφορά των ειδών πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους του Ξενώνα ειδικά την περίοδο αυτή των εορτών.

 

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου -Πράξη «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και αποτελεί έργο του ολοκληρωμένου προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) Βόλου. 


Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 24210 91614 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 20:00.


ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης