ΕΡΩΤΗΣΗ: Είμαι χειρίστρια ΚΕΑ από το δήμο Βόλου. Ξεκίνησα αίτηση ωφελούμενου ο οποίος μένει με την οικογένειά του και φιλοξενεί ακόμη μια οικογένεια. Η φιλοξενούμενη οικογένεια είναι έγγαμη με ένα παιδί. Στη πλατφόρμα του ΚΕΑ φαίνεται μόνο ο σύζυγος της δεύτερης φιλοξενούμενης οικογένειας χωρίς τη σύγυζο και το παιδί τους. Πώς μπορώ να προσθέσω και αυτά τα μέλη; Με καλύπτει η φωτοτυπία του Ε1 τους που δείχνει ότι ο άνθρωπος υποβάλλει κανονικά δήλωση με τη γυναίκα του και έχουν 1 παιδι΄; Πρέπει να μου προσκομίσουν και κάτι άλλο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΔΙΚΑ:Το πρόβλημα με τους φιλοξενούμενους που είχαν δηλωθεί στον 2ο από τους συζύγους έχει λυθεί. Επίσης έχετε πλέον το δικαίωμα να προσθέτετε μέλη του νοικοκυριού αν είναι: σύζυγος, συνιδιοκτήτης, συνενοικιαστής.

Παρακαλούμε ακυρώστε τυχόν αίτηση και κάντε νέα ώστε να εμφανιστούν όλα τα μέλη του νοικοκυριού που φιλοξενούνται

Επίσης οι οικογένειες φιλοξενούμενων αντλούνται αυτόματα από το σύστημα ώστε να λυθεί το φαινόμενο που έχει εμφανιστεί με ολόκληρες οικογένειες που φιλοξενούνται.

Για να γίνει αυτό πρέπει να ακυρώσετε τυχόν αιτήσεις που είναι σε εκκρεμότητα και να γίνουν εκ νέου ώστε να «τραβηχτούν» τα στοιχεία των μελών των φιλοξενούμενων οικογενειών. Δεν γίνεται με κάποιο τρόπο "αυτόματα" για αιτήσεις που είναι αποθηκευμένες.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Στήριξη Τρίτης Ηλικίας