23
Πεμ, Μαρ
23 Νέα Άρθρα

Εργαλεια
Τυπογραφια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Μέσα σε κλίμα χαράς, ευθυμίας και γέλιου το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Προσφυγικών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.ΠΑ. – Δ.Ι.Ε.Κ.) του Δήμου Βόλου, πραγματοποίησε την αποκριάτικη γιορτή του την Τετάρτη 18 & την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015. Τα παιδιά ντυμένα πειρατές από τις εμψυχώτριες, έψαξαν για το χαμένο θησαυρό στους διαμορφωμένους για την περίσταση χώρους, με τη βοήθεια γρίφων. Το κυνήγι ήταν διασκεδαστικό και η εύρεση του θησαυρού ενθουσίασε τους μικρούς μας φίλους.


Με χορό, δώρα και γλυκίσματα ολοκληρώθηκε το εορταστικό διήμερο των αποκριάτικων εκδηλώσεων γεμίζοντας τα παιδιά και τους εμψυχωτές με ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Η δομή αποτελεί πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο απο την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 - 2013.

IMG 1360

IMG 1369

*** Το ΚΔΑΠ Προσφυγικών είναι δομή συγχρηματοδοτούμενη από το ΕΚΤ στα πλαίσια του ΕΣΠΑ. Τελικός δικαιούχος του έργου είναι η ΕΕΤΑΑ ΑΕ και φορέας υλοποίησης η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

{jathumbnail off}


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kekpaorg/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης