Εργαλεια

Με δεδομένο ότι τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις έχουν τεθεί σε προτεραιότητα από την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για τον εμβολιασμό κατά του ιού Covid-19, στις 05/03/21 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια ο εμβολιασμός ωφελουμένων και προσωπικού του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και διαμορφώνοντας, καταλλήλως, τον χώρο που επιλέχθηκε για τον εμβολιασμό, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Υγείας της Λάρισας προέβει στον εμβολιασμό τους.

Αποτελεί υψίστης σημασίας να θωρακιστούν οι κοινωνικές δομές που, εν καιρώ πανδημίας, βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” ώστε να δημιουργηθεί και πάλι κλίμα ασφάλειας και να λαμβάνουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες που δικαιούνται οι ωφελούμενοί τους.

Το ΚΔΗΦ ΑμεΑ απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ΚΟΜΥ Λάρισας για τη διενέργεια των εμβολιασμών και την άριστη συνεργασία καθώς και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Βόλου για τη διάθεση ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών ώστε,σε περίπτωσης ανάγκης, να παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, ανήκει στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ»

Τηλ.επικοινωνίας ΚΔΗΦ ΑμεΑ: 24210 31860

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης