Εργαλεια

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κ. Αναστασία Μορφογιάννη και οι παιδαγωγοί-εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη  από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η ΕΕΤΑΑ και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, προκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε ένα ιδιαίτερο απογευματινό, προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί μία ξεχωριστή “Νύχτα Χριστουγέννων”.

Πιο συγκεκριμένα, οι παιδαγωγοί καλούν τα παιδιά να φορέσουν τις πιο ζεστές τους πυτζάμες, τις πολύχρωμες κάλτσες τους και το πιο γλυκό τους χαμόγελο και όλοι μαζί να συναντηθούν στον χώρο του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων (Νίκαιας και Ζέρβα, Ν. Ιωνία, τηλ: 2421091316), την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, όπου χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και πολλές εκπλήξεις θα δώσουν μία χαρούμενη νότα στην όλη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

ΚΔΑΠ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΝΙΚΑΙΑΣ & ΖΕΡΒΑ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Τ.Κ. 38446
ΤΗΛ: 24210 91316
FAX: 24210 91317
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης