Εργαλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ο κύκλος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η  ΕΕΤΑΑ και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, άνοιξε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, όπου τα παιδιά του ΚΔΑΠ δημιούργησαν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια με οικολογικά υλικά, με τα οποία στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο .

Στη συνέχεια ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και με τη συνοδεία των χαρούμενων παιδικών φωνών φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη δομή.

Η σκυτάλη των εκδηλώσεων παραδόθηκε από τα παιδιά στα ίδια τα παιδιά, όπου τη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, φόρεσαν τις πιο ζεστές τους πυτζάμες, τις πολύχρωμες κάλτσες τους και απόλαυσαν ένα όμορφο απογευματινό στο χώρο του ΚΔΑΠ.

Οι παιδαγωγοί – εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων είχαν ετοιμάσει γωνιές, όπου τα παιδιά δημιούργησαν χειροποίητα σοκολατένια γλυκά και χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές αγιοβασιλιάτικες διακοσμητικές μπότες.

« Μύρισαν» Χριστούγεννα στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, όπου ζεστά και χουχουλιάρικα τα παιδιά παρακολούθησαν μια χριστουγεννιάτικη ταινία σε γιγαντιαία προβολή, σκιαγράφησαν τους χαρακτήρες των ηρώων, τη σχολίασαν και άντλησαν υπέροχα μηνύματα ανθρωπιάς και αγάπης προς το συνάνθρωπο και τα παιδιά.

Τα κεράσματα και τα δώρα δεν έλειψαν από αυτή την ξεχωριστή «Νύχτα Χριστουγέννων» στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων. Πιο συγκεκριμένα, στα παιδιά δόθηκαν τα γλυκά, που δημιούργησαν, όπως και άλλα κεράσματα, οι χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους, όπως και από ένα παραμύθι, που συνοδευόταν από μια ευχετήρια κάρτα. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι τα παραμύθια, που χαρίστηκαν στα παιδιά, ήταν μια ευγενική χορηγία του εκδοτικού οίκου «ΗΡΑ Εκδοτική», ενώ οι παιδαγωγοί του ΚΔΑΠ ευχαριστούν πολύ την κ. Μαρία Αρφέ για την εξαιρετική συνεργασία, που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους εδώ και πολλά χρόνια.

Οι παιδαγωγοί – εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων κ. Μόσχου Δέσποινα, κ. Κολοφωτιά Αθανασία και κ. Νίκου Ελένη ευχαριστούν μικρούς και μεγάλους για την ανταπόκρισή τους στις εκδηλώσεις του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων κι εύχονται σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά.

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης