Δικτυακή Συνάντηση Ξενώνα Αστέγων Βόλου με σύλλογο αμεΑ "Αργοναύτες"

Εργαλεια

«Δελτίο τύπου μεταξύ του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ και του Αθλητικού Σωματείου Αργοναύτες ΑμεΑ του Δ. Βόλου»

Μέλη του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ και του Αθλητικού Σωματείου Αργοναύτες ΑμεΑ του Δ. Βόλου πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών για την λειτουργία του Ξενώνα Αστέγων Βόλου. 

Στη συνάντηση αυτή εκπρόσωπος του Α.Σ. Αργοναύτες ΑμεΑ προσέφερε 30 αντισηπτικά, 600 γάντια μιας χρήσης και 30 υφασμάτινες μάσκες για τις ανάγκες των ωφελούμενων του Ξενώνα. Ευχαριστούμε θερμά για την κίνηση και για την στήριξη αυτή προς τη δομή μας.

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου - Πράξη «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και αποτελεί έργο του ολοκληρωμένου προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) Βόλου. 

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 24210 91614 είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 με 15:00.

Στέλεχος υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

Συνοδή Γρίβα,

Κοινωνική Λειτουργός

21/8/2020

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης