Δικτυακή Συνάντηση Ξενώνα Αστέγων Βόλου με σύλλογο αμεΑ "Αργοναύτες"

Εργαλεια

«Δελτίο τύπου μεταξύ του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ και του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου»

Μέλη του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ και του  Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών για την λειτουργία του Ξενώνα Αστέγων Βόλου και τη μετέπειτα συνεργασία τους. 

Στη συνάντηση αυτή ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Στρατηγόπουλος Χρήστος ενημερώθηκε για το πλαίσιο λειτουργίας , τα κριτήρια, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου καθώς και για τις ανάγκες των ωφελούμενων του Ξενώνα. Αντίστοιχα τα μέλη του προσωπικού του Ξενώνα ενημερώθηκαν για την ίδρυση, ιστορία και το έργο του Δικηγορικού Συλλόγου στην πόλη του Βόλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η αναγκαιότητα συνεργασίας των δύο φορέων ώστε να καταστεί δυνατή η κάλυψη των νομικών αναγκών των ωφελουμένων του Ξενώνα δεδομένης της οικονομικής τους αδυναμίας να καλύψουν αντίστοιχες ανάγκες.

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου - Πράξη «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και αποτελεί έργο του ολοκληρωμένου προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) Βόλου. 

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει

  • στο τηλέφωνο 24210 91614
  • στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 με 15:00.

 

Στελέχη υλοποίησης της δράσης δικτύωσης 

 

  • Βαρβάρα Ιτούδη, Διοικητικός/Οικονομικός Υπεύθυνος
  • Χαρίκλεια Βασιλειά , Νοσηλεύτρια

 

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης