Δικτυακή Συνάντηση Ξενώνα Αστέγων Βόλου με ΤΟΜΥ Ν. Ιωνίας

Εργαλεια

Δελτίο τύπου συνάντησης του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ και της Τοπικής Μονάδας Υγείας Ν. Ιωνίας (ΤΟΜΥ)

Μέλη του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ και της Τοπικής Μονάδας Υγείας Ν. Ιωνίας (ΤΟΜΥ) πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών για την λειτουργία των δύο φορέων. 

Κατά τις εργασίες της συνάντησης δικτύωσης, η κοινωνική λειτουργός της ΤΟΜΥ Ν. Ιωνίας κα Περδίκη Βασιλική, η νοσηλεύτρια του ξενώνα  κα Βασιλεία Χαρίκλεια και η κοινωνική λειτουργός του ξενώνα Θεοδωροπούλου Βησσαρία αναλύσανε θέματα που αφορούσαν την διαδικασία ένταξης πολιτών στους δυο φορείς.

Πραγματοποιήθηκε αμφίδρομη ενημέρωση ως προς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη στην παροχή υπηρεσιών εν μέσω πανδημίας, συζητήθηκαν πιθανές λύσεις και οριστήκαν εκ νέου πρακτικές συνεργασίας με γνώμονα το όφελος και την προστασία της υγείας των ωφελουμένων.

Επίσης, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό του ξενώνα με περιγραφή υπηρεσιών και πληροφορίες επικοινωνίας, αλλά και ενημερωτικές αφίσες με θέματα υγείας για τους φιλοξενούμενους του ξενώνα.  

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει

στο 24210-91614

στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

 

Στελέχη υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

Βασιλεία Χαρίκλεια, Νοσηλεύτρια 

Θεοδωροπούλου Βησσαρία, Κοινωνική Λειτουργός

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης