Εργαλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Δελτίο τύπου για έλεγχο covid – 19 τον μήνα Φεβρουάριο από τις ΚΟΜΥ Μαγνησίας στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου

Τα μέτρα προστασίας κατά του covid – 19, που τηρούνται από την αρχή της πανδημίας στο χώρο του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ συνέβαλαν στο να μετρήσουμε μόνο αρνητικά αποτελέσματα καθ όλη την διάρκεια του Φεβρουαρίου. Σε συνεργασία με τις ΚΟΜΥ Μαγνησίας κάθε Πέμπτη προσωπικό και φιλοξενούμενοι πιστοί στο ραντεβού τους, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο ως δομή φιλοξενίας, έδωσαν το παρόν για το προγραμματισμένο έλεγχο. Η κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ κάλυψε εκτάκτως και την ανάγκη που δημιουργήθηκε για τεστ covid – 19 στο κέντρο προστασίας αστέγων λόγο ψύχους στο κοινωνικό κέντρο Αγίων Αναργύρων, όπου επίσης όλα τα δείγματα έδωσαν αρνητικά αποτελέσματα. 

 

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».
Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

 

 

Το στέλεχος υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

Βασιλεία Χαρίκλεια, Νοσηλεύτρια

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει

στο 24210-91614

στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

 

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης