Εργαλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  έλεγχος covid–19 τον Μάρτιο από τις ΚΟΜΥ Μαγνησίας στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου

Τα μέτρα προστασίας κατά του covid–19,  συνεχίζονται να τηρούνται από την αρχή της πανδημίας στο χώρο του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ. Πραγματοποιήθηκαν rapid tests  για την ανίχνευση αντιγόνου του ιου  SARS-CoV-2  από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις 4/3/21 και στις  11/3/21.

Προσωπικό και φιλοξενούμενοι πιστοί στο ραντεβού τους, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο ως δομή φιλοξενίας, έδωσαν το παρόν για το προγραμματισμένο έλεγχο και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες τα rapid test του προσωπικού και των ωφελουμένων θα γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης του Βόλου που έχουν ανακοινωθεί από τις ΚΟΜΥ Μαγνησίας, ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία όλων στον ξενώνα αστέγων. 

Το στέλεχος υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

Βασιλεία Χαρίκλεια, Νοσηλεύτρια

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει

στο 24210-91614

στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης