Συνέργεια μεταξύ του Ξενώνα Αστέγων Βόλου και του 7ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων

Εργαλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     

Την Τετάρτη 5 και Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου μέλη του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης – Δημοτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου, συναντήθηκαν με μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης καθώς και μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων του 7ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Δ. Βόλου. Κατά τις συναντήσεις αυτές προσφέρθηκαν τρόφιμα, βιβλία και παιχνίδια για τους ωφελούμενους του Ξενώνα Αστέγων.

Ευχαριστούμε πολύ για τη γενναία τους προσφορά και τη στήριξή προς τους ωφελούμενους του Ξενώνα. Η δράση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ενισχυθούν οι ωφελούμενοι με είδη πρώτης ανάγκης.


Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου -Πράξη «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 εντάσσεται στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και αποτελεί έργο του ολοκληρωμένου προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) Βόλου. 

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βόλου ξεκίνησε τη λειτουργεία του το Μάρτιο του 2018, εξυπηρετώντας άτομα/νοικοκυριά που διαμένουν στο Δήμο Βόλου και αδυνατούν να καλύψουν τις στοιχειώδες ανάγκες διαβίωσης και έχουν ανάγκη από φάρμακα. Βρίσκεται  στην Τοπάλη 14.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο,

24210 91614

ή στο email 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ώρες επικοινωνίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 20:00.

 

 

Στελέχη υλοποίησης της δράσης δικτύωσης

Συνοδή Γρίβα,   Δούκα Ελένη,   Παρίση Ιωάννα 

Άρθρα Κ.Ε.Α.
Άρθρα Επιδοματος Στεγασης

ΚΑΠΗ Δημου Βολου

Ξενώνας Αστεγων Νεάπολης